Dammfri golvslipning

Nu ska vi prata om dammfri golvslipning. Det finns ett bra företag som erbjuder detta i Falkenberg och jag ska återkomma snart till dem! När det kommer till att få snygga golv så var det vanligt förr att det blev mycket slipdamm som gjorde att man fick täcka över alla möbler innan man började med jobbet men med den här metoden behöver man inte det. Rent generellt så går en golvslipning till på följande sätt:

-Först och främst så ska man få bort allt som finns på golvet, det vill säga möbler, mattor och allt annat.

-Därefter så ska man städa rent golvet noggrant, damma av det och göra det fritt från smuts. Detta är mycket viktigt då det är viktigt att golvslipningen får ett jämnt underlag att jobba på.

-När golvet är rent och fritt från smuts så är det dags att börja slipa golvet med en golvslip. Detta är ett arbete som man helst ska låta utföra av någon som har erfarenhet av det, då det är viktigt att man inte skadar golvet under processen.

Det är stor skillnad om man gör det på ett vanligt sätt eller om det är en dammfri golvslipning det är frågan om för med det senare sättet så sugs allt damm direkt in i en slags specialdammsugare med ett HEPA-filter och luften som kommer ut är faktiskt renare är den som kommer in. Detta är såklart mycket bättre för allergiker och andra som har problem med damm. Jag rekommenderar alltid detta sätt att slipa golvet på! För allra bästa resultat är det bättre att man vänder sig till någon som är professionell och då är det här företaget som erbjuder sin hjälp i Falkenberg med omnejd ett mycket bra alternativ skulle jag säga. Så hör av er till dem, ni kommer inte ångra er!