Min hobby är hästarna

Det är viktigt att man har en hobby och det jag mest tycker om att göra på fritiden är att hänga på en ridskola och den ligger i närheten av där jag bor i Fagersta. Där kan man lära känna många nya personer och få nya vänner som delar samma intresse. Jag har även haft flera olika hästar genom åren som jag har ridit på och tycker det är en fantastisk upplevelse att få jobba tillsammans med djuren. Hos mig på gården bor även två islandshästar och de betyder mycket för mig. Just nu rider jag en sto som heter Elsa och hon är 9 år gammal. Jag har haft henne i snart 2 år och vi har verkligen kommit varandra nära. Elsa går på dressyrlektioner och vi tävlar ofta i olika tävlingar. Jag hoppas att vi kommer att fortsätta utvecklas tillsammans och att vi får många fina framgångar tillsammans i framtiden. För mig är det viktigt att man hittar en hobby som man trivs med och som man kan lägga mycket tid och energi på. Det är något som man alltid kan ha kvar under livets gång och det är en bra aktivitet att fylla tiden med. Jag tycker verkligen om att jobba med hästar och har märkt att det ger mig mycket glädje och ro i livet. Jag skulle rekommendera alla att prova på detta, det är en fantastisk upplevelse! Jag tycker man ska prova med att gå till en ridskola och vara där några gånger för att se vad man tycker. Självklart är det ju inte för alla men jag tror att det är många som inte vet själva att de skulle tycka mycket om just detta. Så testa det och du kommer att se om det är något för dig! Lycka till och ha det gott!